כריך הודו בגריל.
כריך הודו בגריל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 771 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך אלף רוטב סלט האי, מלח, הודו מעדנייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. , שהוא מוצק. נסו כריכי הודו ראובן בגריל, תרנגול הודו ראובן, ו תרנגול הודו ראובן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני.
במחבת גדולה, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני.
מוסיפים את סלט הכרוב, חומץ, מלח, סוכר ופלפל. מבשלים עד שהסלט כרוב הוא נבול, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מורחים כל פרוסה של השיפון עם רוטב אלף האיים.
שכבת טורקיה באופן שווה מעל מחצית פרוסות הלחם; מעל כל אחד עם 1 פרוסת גבינה שוויצרית. כפית תערובת סלט כרוב באופן שווה על הגבינה. מכסים עם פרוסות הלחם הנותרות, רוטב בצד למטה.
מורחים חמאה רכה על הפרוסות התחתונות והעליונות של כל כריך. גריל את הכריכים עד חום זהוב, 4 עד 5 דקות לכל צד.