כריך הודו צלוי עם פלפל אדום עם פסטו
כריך הודו צלוי עם פלפל אדום עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, פלפלים, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. נסו נקי לאכול פלפל אדום קלוי & פסטו אגוז, עוף, פלפל קלוי וכריך פסטו, ו פורטבלו בגריל וכריך פלפל אדום קלוי עם פיסטוק פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הבירה, חרדל ו 1 כפית כל מלח ופלפל בשקית פלסטיק resealable 1 ליטר.
מוסיפים את טורקיה, לאטום את התיק ומניחים בקערה גדולה; מקררים 45 דקות.
בינתיים, להכין את הפסטו: לצלות את הפלפלים על הגריל, ישירות על הלהבה של מבער גז או תחת מטלית שחומם מראש, פונה עם מלקחיים, עד מושחר. לאטום את הפלפלים בשקית ניילון ולתת מגניב לפחות 10 דקות. לקלף את הפלפלים ולהשליך את הגבעולים והזרעים (לא לשטוף).
דופק את הפלפלים, בזיליקום, שום, פרמזן, צנוברים, פתיתי פלפל אדום, רסק אנשובי, 1/2 כפית מלח ופלפל כפית במעבד מזון עד בשילוב.
עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן הזית דרך צינור ההזנה. התאם את התיבול במידת הצורך. מקררים את הפסטו אם לא משתמשים בו מיד.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
הסר את טורקיה מן המלח (לא לשטוף) ומניח על מתלה במחבת צלייה רדודה. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד רושם 165 מעלות F, על 1 שעה.
העברה ללוח חיתוך כדי להתקרר.
הסר את הבשר מהעצם וחתך באלכסון לחתיכות בעובי 1/2 אינץ'. בערך לקצוץ את הירקות במרינדה ומערבבים עם 1/4 כוס פסטו בקערה. פורסים את הלחם בחצי אופקית כדי להכין לחמניה ענקית. משוך חלק הלחם מתוך החלק הפנימי של החלק העליון כדי לרוקן אותו.
מורחים פסטו על שני החצאים.
שכבת החסה, פרובולונה, טורקיה וירקות-פסטו תערובת על החצי התחתון של הלחם, ולאחר מכן לכסות עם החצי העליון. לעטוף בחוזקה עם ניילון לעטוף לסחוט את הכריך יחד. להכניס למקרר 20 דקות, ואז לחתוך לחתיכות.