לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו כריך הודו קלוי עם מלח. מנה אחת מכילה 1672 קלוריות, 93 גרם חלבון, ו 82 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור חג ההודיה. לכו לחנות ואספו מחמצת, חרדל דיז'ון, פסטו פלפל קלוי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. ציון זה הוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כריך הודו קלוי עם מלח אייל עם פסטו פלפל אדום, תרנגול הודו קלוי מלוח יבש עם פנזנלה של ירקות שורש קלויים, ו תרנגול הודו מלוח קלוי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שוטפים את חזה ההודו מתחת למים קרירים ומייבשים. בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת של 1 ליטר מוסיפים את הבירה, החרדל, האגבה, המלח והפלפל. מערבבים היטב לאיחוד, ואז מוסיפים את חזה ההודו, מוודאים שהוא מצופה במלואו במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
חצי חזה הודו בעור
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
0.5 כפית מלח
רצועת קליפת לימון אחת
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
הכניסו את השקית לקערה כדי למנוע דליפה והכניסו למקרר למשך 45 דקות. אין להשרות אותו יותר מ-45 דקות או שהשד יהפוך למלוח מדי. בזמן שההודו מתמלח, הכינו את פסטו הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
מסננים את מלח ההודו ומניחים את השד על מתלה בתבנית צלייה רדודה (הערת שף: אין לשטוף הודו). צולים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות צלזיוס, על מדחום קריאה מיידית, מוכנס בחלק העבה ביותר של השד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשום
6
מוציאים את תרנגול ההודו מהתנור ומאפשרים לו להתקרר. כל התהליך הזה יכול להיעשות מבעוד מועד. מקררים את הבשר עד שמוכנים להרכיב את הכריך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
לאחר שההודו התקרר, הוציאו את כל הבשר מהעצם וחתכו אותו באלכסון למנות בעובי 1/2 אינץ'. קוצצים גס 3/4 כוס מירקות הג ' יארדיניירה ומוסיפים אותם לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מוסיפים 4 כפות מפסטו הפלפל האדום וזורקים לאיחוד. פורסים את הלחם ומורחים קלות את הנתחים עם חלק משאריות הפסטו. התחל להניח את הכריך שלך עם הפרובולון בתחתית, ואז את ההודו הפרוס ותערובת הג ' יארדיניירה. מעל הכל טבעות רוג ' ו, מכסים בפרוסת לחם נוספת ואז מגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
הודו פרוס
פרובולון
קילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
9
הגדר גריל לחום גבוה. צולים את הפלפלים האדומים עד שהקליפות השחירו.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
10
מוציאים אותם מהחום ומכניסים אותם לקערה קטנה. מכסים את הקערה ונותנים להם לאדות. מגניב אותם מ 10 דקות עד 1 שעה, ולאחר מכן להסיר בזהירות את העור ואת הזרעים. אין לשטוף אותם במים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
11
מוסיפים למעבד מזון את הפלפלים הקלופים הקלויים, הבזיליקום, השום, הגבינה, האגוזים, פתיתי הפלפל האדום, משחת האנשובי, המלח והפלפל. דופק עד לשילוב מלא. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית בזמן שהמעבד פועל ומתאימים תבלינים, במידת הצורך. מקררים את הפסטו עד שהוא מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
משחת אנשובי
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12
במחבת תחתית כבדה או בטיגון עמוק מחממים את השמן ל -370 מעלות צלזיוס.
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
13
שלב את הרוטב החם, הקטשופ והמים בקערה רדודה עד להטמעה. ב -4 קערות נפרדות ורדודות או תבניות פאי, הפרידו את החלב, הקמח והפנקו והכניסו את כל הקערות לסדר העבודה הזה: חלב חמאה, קמח, תערובת רוטב חם, פירורי לחם פנקו.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דק
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
14
טובלים את טבעות הבצל בחלב החמאה, אחר כך בקמח, ואז בתערובת הרוטב החם ומסיימים אותם עם הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
רצועת קליפת לימון
15
טובלים את הטבעות בקבוצות ומטגנים בשמן עמוק עד שהם אדומים בוהקים ומתחילים להשחים, כ -2 עד 3 דקות, הופכים לפי הצורך. לאחר הטיגון מוציאים אותם מהשמן לצלחת מרופדת במגבת נייר ומפזרים מלח ים.