כריך הסטייק האולטימטיבי
כריך הסטייק האולטימטיבי יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 86 גרם חלבון 202 גרם של שומן, וסך הכל 2464 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-76 היו אומרים שזה פגע במקום. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה יוצא מן הכלל. נסו כריך סטייק אולטימטיבי, כריך הסטייק האולטימטיבי, ו כריך הסטייק האולטימטיבי ... תיזהר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הפוך את רוטב גבינת בשמל: להמס את החמאה בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן לשלב - אתה לא רוצה שום צבע. יוצקים בהדרגה את החלב כפי שאתה מערבבים, ולקציף את כל גושים. ככל שהתערובת מתעבה ממשיכה ומערבבת עד שהיא מגיעה לרתיחה - זה מבטיח שהקמח מבושל לחלוטין. לזרוק את הגבינה ומערבבים עוד דקה עד הגבינה נמסה לחלוטין. מערבבים את חזרת ומתבלים עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להפריש כדי לשמור על חום.
הפוך מיונז ארוגולה: לשים ארוגולה במעבד מזון עם מיץ לימון ומלח ופלפל. למעלה עם מיונז ותהליך עד משולב היטב. תן לו לטעום ולהתאים תיבול במידת הצורך.
הכן את הסטייק: קח את הסטייק הפרוס דק ורעף אותו ל 2 מנות על קרש חיתוך נקי מרופד קלף.
שים את הבשר shingled בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף לדפוק החוצה באמצעות מחבת סאוט או פטיש בשר. לאחר דפיקות הראשון, להסיר את לעטוף פלסטיק, לקפל את הקצוות, להחליף פלסטיק לדפוק את הבשר עוד קצת. חנות עטופה בפלסטיק במקרר. עכשיו הבשר מוכן כאשר אתה רוצה לבשל אותו.
מחממים מחבת גריל גדולה ושטוחה על אש בינונית. פיצול hoagie לחמניות לשניים, רסס עם שמן זית ומניח על מחבת.
תוציא את הבשר מהמקרר. לקלף את צד 1 של לעטוף פלסטיק העונה עם מלח ופלפל. שים את הצד הזה למטה במחבת ולאחר מכן לקלף במהירות את הצד השני של לעטוף פלסטיק שוב העונה. מבשלים לאט במחבת עד עסיסי ומכרז ורק בעבר ורוד בצבע. הפוך את הבשר ואז לקפל עם קצת רוטב הגבינה.
כדי לשרת, למרוח כל מחצית רול עם מיונז ארוגולה. למעלה התחתון עם סטייק וגבינה, ואז להניח כדור של סלט שומר על החלק העליון.
פרוס שומר דק באמצעות מנדולינה, או מצורף פומפיה על מעבד המזון שלך. בקערת ערבוב גדולה לשלב את מיץ לימון, מיונז, שמנת חמוצה ומערבבים לשלב.
מוסיפים את שומר פרוס דק תערובת סלט כרוב, עשבי תיבול, שמן זית לקפל יחד. מתבלים במלח ופלפל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.