כריך הסטקייה שיקגו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1143 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל טחון, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מצוין. נסו שיקגו כריך בשר איטלקי, כריך סטייק קלאסיקות " עם תרד מוקרם, פילה מיניון פרוס, ופטריות מעורבות, ו Chicago Burger Week: The Chicago Deep Dish פיצה בורגר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מפזרים את שני צידי הסטייק במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סטייק.
3
מניחים את הסטייק במחבת החמה, להפחית את החום בינוני לצרוב עד השחמה היטב, על 4 דקות. הפוך את הסטייק ומבשל עד בינוני / בינוני-נדיר, על 6 יותר דקות. מניחים בצד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, ולתת לנוח לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
רדיד אלומיניום
1
מחממים את השמן ופרוסים שום בתנור הולנדי על חום בינוני, ערבוב מדי פעם עד השום הוא חום זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
הסר את השום והנח בצד על מגבת נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
4
מוסיפים את התרד ומערבבים לשלב עם השמן. לכסות ולתת לבשל מעל חום בינוני גבוה עד התרד הוא נבול אבל עדיין בהיר בצבע, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל וזורקים עם שבבי השום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תרד
שום
צ ' יפס
שמן בישול
1
מערבבים את המיונז, חלב חמאה, גבינה כחולה, שמיר, חרדל ופלפל יחד בקערה ומניחים בצד. התאם את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולה
חלב-חמאה
מיונז
תיבול
חרדל
פלפל
שמיר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
עבור הכריך לבנות: לחתוך את הסטייק נח על התבואה לפרוסות 1/4 אינץ', הסרת כל שומן שאינו שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
סטייק.
3
מניחים את פרוסות הסטייק על הלחמנייה התחתונה, למעלה עם התרד ושמר את הלחמנייה העליונה עם רוטב גבינה כחול חמאה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.