כריך חזיר ומורטדלה עם פרובולון ותענוג פלפל חריף כבוש
כריך חזיר ומורטדלה עם פרובולון ותענוג פלפל חריף כבוש עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלכם. מנה אחת מכילה 855 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 54 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גבינת פרובולון, שמן זית, לחמניות כריך ג'בטה ומלח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 90%. הציון הזה מרהיב. פאניני עם מורטדלה, בצל אדום כבוש ופרובולון מיושן, צ'יזבורגרים חמים ומעושנים עם בייקון ופלפל דובדבן כבוש, ו פלפל כבוש להתענג דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
צולים את הפלפלים והפרזנו עד שהם שחורים מבחוץ. מכניסים לקערה, מכסים בניילון ומניחים לנוח 10 דקות. חשפו את הקערה ואפשרו לפלפלים להתקרר.
מוציאים את החמין השחור מבחוץ הפלפלים ומסירים את הזרעים. קוצצים גס את כל הפלפלים ומניחים בקערה בינונית.
מוסיפים את שאר החומרים ומשלבים.
בואו לשבת לפחות 1 שעה לפני השימוש.* טיפ: זה נהדר לעשות דבר קדימה, או לעשות אצווה גדולה ולשמור אותו, ללא הגבלת זמן, במקרר.
חותכים את גלילי הג ' בטה לשניים לאורכם ומשאירים 1 צד ארוך שלם. גרפו את החלק הפנימי וזרקו.
שלב את החומץ ושמן הזית בקערה קטנה והבריש בחלק הפנימי של כל גליל. הקפידו לכסות באופן שווה ויסודי את כל חלקי הלחם, (אל תפספסו פינות.) ייתכן שיש לך קצת חומץ-שמן זית שאריות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
הניחו 4 חתיכות גבינת פרובולון בתוך כל גליל.
מורחים אפילו שכבה של פלפל להתענג על 1 צד של כל רול. שוב, וודאו שמדובר בשכבה אחידה, כל ביס צריך להיות זהה! לקמט 2 חתיכות של בשר חזיר בעדינות להניח אותם בשכבה אפילו רכה על פלפל להתענג. חזור על תהליך זה עם המורטדלה. חשוב מאוד שהבשר יהיה מקומט ולא מקופל בחתיכה שטוחה. נתח בשר מקופל מביא לכריך צפוף ועבה שקשה לאכול. וודאו גם כי החזיר והמורטדלה מופצים באופן שווה לאורך הכריך. סגור את הכריך ולתת קצת לחץ כדי לאבטח. עוטפים את הכריך בנייר כסף.
אופים את הכריך בתנור שחומם מראש למשך 15 עד 20 דקות או עד שהגבינה נמסה והכריך חם לאורך כל הדרך. מכבש פאנינו הוא גם דרך נהדרת לחמם זאת.
מגישים על צלחות בודדות ונהנים.
כריך נהדר הוא באמת דבר של יופי!