קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

כריך חזיר ומורטדלה עם פרובולון ותענוג פלפל חריף כבוש

כריך חזיר ומורטדלה עם פרובולון ותענוג פלפל חריף כבוש
כריך חזיר ומורטדלה עם פרובולון ותענוג פלפל חריף כבוש עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלכם. מנה אחת מכילה 855 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 54 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גבינת פרובולון, שמן זית, לחמניות כריך ג'בטה ומלח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 90%. הציון הזה מרהיב. פאניני עם מורטדלה, בצל אדום כבוש ופרובולון מיושן, צ'יזבורגרים חמים ומעושנים עם בייקון ופלפל דובדבן כבוש, ו פלפל כבוש להתענג דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1
צולים את הפלפלים והפרזנו עד שהם שחורים מבחוץ. מכניסים לקערה, מכסים בניילון ומניחים לנוח 10 דקות. חשפו את הקערה ואפשרו לפלפלים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוציאים את החמין השחור מבחוץ הפלפלים ומסירים את הזרעים. קוצצים גס את כל הפלפלים ומניחים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את שאר החומרים ומשלבים.
4
בואו לשבת לפחות 1 שעה לפני השימוש.* טיפ: זה נהדר לעשות דבר קדימה, או לעשות אצווה גדולה ולשמור אותו, ללא הגבלת זמן, במקרר.
1
חותכים את גלילי הג ' בטה לשניים לאורכם ומשאירים 1 צד ארוך שלם. גרפו את החלק הפנימי וזרקו.
מרכיבים שתצטרך
גליל Ciabattaגליל Ciabatta
2
שלב את החומץ ושמן הזית בקערה קטנה והבריש בחלק הפנימי של כל גליל. הקפידו לכסות באופן שווה ויסודי את כל חלקי הלחם, (אל תפספסו פינות.) ייתכן שיש לך קצת חומץ-שמן זית שאריות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הניחו 4 חתיכות גבינת פרובולון בתוך כל גליל.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
מורחים אפילו שכבה של פלפל להתענג על 1 צד של כל רול. שוב, וודאו שמדובר בשכבה אחידה, כל ביס צריך להיות זהה! לקמט 2 חתיכות של בשר חזיר בעדינות להניח אותם בשכבה אפילו רכה על פלפל להתענג. חזור על תהליך זה עם המורטדלה. חשוב מאוד שהבשר יהיה מקומט ולא מקופל בחתיכה שטוחה. נתח בשר מקופל מביא לכריך צפוף ועבה שקשה לאכול. וודאו גם כי החזיר והמורטדלה מופצים באופן שווה לאורך הכריך. סגור את הכריך ולתת קצת לחץ כדי לאבטח. עוטפים את הכריך בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלהמורטדלה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
אופים את הכריך בתנור שחומם מראש למשך 15 עד 20 דקות או עד שהגבינה נמסה והכריך חם לאורך כל הדרך. מכבש פאנינו הוא גם דרך נהדרת לחמם זאת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מגישים על צלחות בודדות ונהנים.
3
כריך נהדר הוא באמת דבר של יופי!