כריך חזיר מפורק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -58 גרם חלבון , 37 גרם שומן , וסך של 1006 קלוריות . תמורת 3.41 דולר למנה , מתכון זה מכסה 50% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנה ל-8 אנשים. 13 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש חרדל מלא, כרוב סבוי, פפריקה ופטרוזיליה שטוחה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -6 שעות ו-50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 91% . ציון זה מרהיב. נסו את כריך חזיר מפורק עם רוטב מנגו ברביקיו , חזיר מפורק ד"ר פפר , וחזיר מפורק ברביקיו בסגנון צפון קרוליינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הבשר, כשהצד השומן כלפי מעלה, בתבנית צלייה המצוידת במדף צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים במעבד מזון את המלח, הפלפל, הסוכר החום, הפפריקה, עלי הטימין, השום, החומץ והקאיין ומפעילים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי חתוך דק
2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד
נוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
הוסיפו שמן זית כתית מעולה עד לקבלת משחה חלקה. שפשפו את כל חלקי הבשר, תוך הקפדה על כניסת המלח לפינות המכסה כדי שהמלח יוכל לחדור לבשר ולמשוך החוצה את הלחות - זה יעזור ליצור קרום מבחוץ לאחר הבישול. כסו את הבשר בניילון נצמד והניחו במרינדה במקרר למשך 3 שעות לפחות או עד לילה שלם.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
יש להניח לבשר לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני הבישול. יש לחמם תנור מראש ל-160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
צולים את הבשר במשך 3 וחצי שעות, ללא מכסה, עד שהחלק החיצוני מקבל צבע חום-פריך (הוא אמור להיראות כמו מהגוני).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
יש לתת לבשר לנוח על קרש חיתוך במשך 10 דקות לפני הפריסה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
8
בזמן שהחזיר מתבשל, הכינו את הקולינריה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
מערבבים את החרדל, המיונז, השמנת החמוצה, מיץ הלימון, החומץ והסוכר.