כריך טונה מהוואי
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? כריך טונה הוואי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך חמאה, אבקת צ'ילי, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טבעות אננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לימון מזוגג אננס הפוך Gingerbread כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. נסו כריך טונה מהוואי, כריך נוטלה הוואי, ו נקניק הוואי וכריך שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לחמניות המבורגר טוסט, ומרח צדדים חתוכים עם חמאה.
מערבבים את הטונה ואת השמן שנותר, מיץ לימון, מלח, פלפל, ואבקת צ ' ילי בקערה קטנה.
מערבבים היטב. ממלאים כל לחמניה קלויה בסלט טונה, חסה קרועה, גבינת מוצרלה וטבעת אננס אחת.
מניחים כריכים על תבנית אפייה, ומחממים עד שהגבינה נמסה, כ-10 עד 12 דקות.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה