כריך מטבל צרפתי
כריך מטבל צרפתי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, לחמניות סנדוויץ', רוסטביף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כריך מטבל צרפתי, ו כריך בקר מטבל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ה-jus: מתבלים את עצמות הבשר במלח ופלפל.
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
הוסף חצי מהעצמות וצורב עד חום זהוב מכל הצדדים, התאמת החום לפי הצורך כך התחתון של המחבת לא לשרוף, על 6 עד 8 דקות בסך הכל.
הסר את העצמות לצלחת גדולה וחזור עם העצמות הנותרות.
מוסיפים את היין, מגרדים את כל פיסות השחמה מתחתית המחבת עם כף עץ, ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי, כ -3 עד 4 דקות.להחזיר את העצמות וכל מיצים שהצטברו על הצלחת לסיר.
מוסיפים את המרק, מלח נמדד, ופלפל נמדד ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות עם מכסה הדוק, ומבשלים עד jus יש טעם בשרני עמוק, על 15 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 2 1/2 כוסות, כ 10 דקות.
להסיר ולהשליך את העצמות. הגדר מסננת בסדר רשת על סיר בינוני.
יוצקים את jus דרך מסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
לחמם את התנור כדי לצלות ולסדר מתלה באמצע.
מורחים את החמאה על הצדדים החתוכים של הלחמניות ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את החמאה בצד לחמניות על תבנית אפייה צלוי עד חום זהוב קלוי, על 2 דקות.
מניחים את תבנית האפייה על מדף תיל.מחלקים את הרוסטביף ל-6 מנות. באמצעות מלקחיים, לטבול 1 חלק לתוך jus חם במקום על גליל. חזור עם שאר המנות של רוסטביף. סגור כל כריך וחתוך לשניים.מחלקים את jus הנותרים בין 6 קערות קטנות.
מגישים עם כריכים ומיונז חזרת, אם משתמשים.