קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

כריך מטבל צרפתי

כריך מטבל צרפתי
כריך מטבל צרפתי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, לחמניות סנדוויץ', רוסטביף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כריך מטבל צרפתי, ו כריך בקר מטבל צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ה-jus: מתבלים את עצמות הבשר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עצם בקרעצם בקר
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הוסף חצי מהעצמות וצורב עד חום זהוב מכל הצדדים, התאמת החום לפי הצורך כך התחתון של המחבת לא לשרוף, על 6 עד 8 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את העצמות לצלחת גדולה וחזור עם העצמות הנותרות.
5
מוסיפים את היין, מגרדים את כל פיסות השחמה מתחתית המחבת עם כף עץ, ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי, כ -3 עד 4 דקות.להחזיר את העצמות וכל מיצים שהצטברו על הצלחת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את המרק, מלח נמדד, ופלפל נמדד ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות עם מכסה הדוק, ומבשלים עד jus יש טעם בשרני עמוק, על 15 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 2 1/2 כוסות, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
להסיר ולהשליך את העצמות. הגדר מסננת בסדר רשת על סיר בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
יוצקים את jus דרך מסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
לחמם את התנור כדי לצלות ולסדר מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את החמאה על הצדדים החתוכים של הלחמניות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
מניחים את החמאה בצד לחמניות על תבנית אפייה צלוי עד חום זהוב קלוי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים את תבנית האפייה על מדף תיל.מחלקים את הרוסטביף ל-6 מנות. באמצעות מלקחיים, לטבול 1 חלק לתוך jus חם במקום על גליל. חזור עם שאר המנות של רוסטביף. סגור כל כריך וחתוך לשניים.מחלקים את jus הנותרים בין 6 קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מגישים עם כריכים ומיונז חזרת, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות