קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות5
ציון בריאות22
מגזין

כריך נקניק איטלקי איטי

כריך נקניק איטלקי איטי
כריכי נקניק איטלקי איטיים עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. גשו לסופר וקנו את הפלפל, גבינת פרובולונה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. נסו נקניקיות איטלקיות, לזניה איטלקית עם סיר איטי עם נקניק, ו בישול איטי שעורה איטלקית & נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת nonstick מעל חום בינוני, לבשל נקניק עד חום.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מקום בסיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
מוסיפים פלפלים ובצל. למעלה עם רוטב פסטה. מכסים ומבשלים על 4 עד 6 שעות עד הנקניקייה מבושלת במלואה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מניחים נקניק בלחמניות; למעלה עם פלפלים, בצל, רוטב פסטה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.