כריך נקניק עם פרוסות תפוח מוקפץ
כריך נקניק עם פרוסות תפוח מוקפץ דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ותביאו נקניקיות חזיר, תפוחים של סבתא סמית, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 36%. נסו תפוח מוקפץ ופנקייק נקניק, סנדוויץ ' ארוחת בוקר עם נקניקיית תפוחים וירקות, ו פרוסות כריך כדורי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
פיצול נקניקיות במחצית לאורכו. חום לאט במחבת (פונה לעתים קרובות ניקוז את השומן כפי שהוא אוסף) עד חום מבושל דרך, כ 15 דקות.
במחבת אחרת, חום 2 כפות חמאה על אש נמוכה.
מוסיפים פרוסות תפוח וטחון, פונים לעתים קרובות, עד משחימים ומכרז יפה. הם צריכים להיות חומים באותו זמן הנקניקיות מוכנות.
לנקז נקניקיות ולסדר על טוסט. מסדרים פרוסות תפוח על נקניקיות.
יוצקים סירופ מייפל על הכל.