כריך סטייק הויסין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך סטייק הויסין. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1053 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, גזר, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: סטייק חזיר הויסין, סטייק בזיגוג הויסין עם ירקות שומשום, ו סטייק + סלט אפונה ווסאבי עם ויניגרט הויסין.
הוראות
עבור סטייק: בקערה בינונית, להקציף יחד את רוטב הויסין וחומץ.
מוסיפים את סטייק הצלע ומרינים במשך 30 דקות.
מערבבים את המיונז ואת Sriracha יחד בקערה קטנה.
מערבבים את הגזרים, כרוב ובצל אדום בקערה גדולה.
מוסיפים את המיונז המתובל ומשלבים ביסודיות. מתבלים במלח ופלפל. להירגע עד השימוש.
מחממים מחבת על אש בינונית-נמוכה. חמאה חצאי באגט, להוסיף אותם למחבת וטוסט עד חום זהוב.
הסר את הלחם מן המחבת, אבל להשאיר את המחבת על החום.
מוסיפים את סטייק האגף למחבת ומבשלים 3 עד 4 דקות, מוסיפים טיפת מים למחבת אם הרוטב עבה מדי.
מחלקים את הסטייק בין תחתיות בגט, העליון עם קצת סלט כרוב חריף ואת בגט צמרות לחתוך לשניים. תהנו!