כריך סטייק...סכין ומזלג נדרש
כריך סטייק...סכין ומזלג נדרש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 753 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו סטייקים עם חצאית בקר, אספרגוס, גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מתכונים דומים: ירקות צלויים מזלג וסכין, מרק סכין ומזלג איטלקי, ו סכין ומזלג כריכי חזה עוף צלויים.
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני על גבוה. עם סכין חדה, לחתוך את הפשיר אבל צונן בצק גיליון ל 4 ריבועים ולסדר על גיליון עוגיות ומפזרים קצת מלח ופלפל.
מבשלים את בצק עלים על פי הוראות החבילה, או עד חום זהוב בכל רחבי, על 12 עד 15 דקות.
בעוד בצק עלים הוא בישול, העונה סטייק חצאית עם שמן זית כתית, שום, רוזמרין, מלח ופלפל. גריל בשר 3 עד 4 דקות בכל צד.
הסר בשר ולתת לו לנוח 5 דקות כדי לאפשר מיצים להפיץ מחדש.
בעוד הסטייק מתבשל, חתוך את העץ מסתיים בחבורה קטנה של אספרגוס.
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה ועונה עם מלח ופלפל. ברגע שהסטייק יורד מהגריל ומנוחה, מוסיפים את האספרגוס לגריל.
גריל את החניתות פונה לעתים קרובות עד האספרגוס הוא מכרז, על 4 עד 5 דקות.
הסר את האספרגוס מן הגריל לחתוך לחתיכות 2 אינץ ' גדול.
בקערה, לזרוק יחד אספרגוס קצוץ בגריל, גבינה כחולה מפוררת, ארוגולה קצוצה. מתבלים את התערובת עם חומץ בלסמי, מלח ופלפל.
פורסים את הסטייק נח דק על פני התבואה. מעל כל ריבוע בצק עלים חום זהוב עם כמה פרוסות סטייק. למעלה סטייק עם סלט אספרגוס ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.