כריך סלמון קייג'ון עם גבינת עיזים ומיונז לימון
כריך סלמון קייג'ון עם גבינת עיזים ומיונז לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1634 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 129 גרם של שומן למנה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. לך לחנות ותביא פלפל טחון, תבלין מפרץ ישן, שום מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סנדוויץ ' צנון עם ממרח גבינת עיזים עם לימון-עשב, סלמון וסלט צ'ארד אדום עם ויניגרט בזיליקום לימון וגבינת עיזים, ו סלמון מבושל עם מיונז לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. עונת הסלמון עם Cajun פירות ים Seasoning.In מחבת סאוט בינונית, סלמון טחון בחמאה בחום בינוני-גבוה, צד שומן למטה, עד חום זהוב. באמצעות מרית מתכת להפוך סלמון מעל ומבשלים עד חום זהוב.
מעבירים סלמון על מגש גיליון קטן ומניחים בתנור במשך 4 עד 6 דקות.
הסר מהתנור ותן לנוח.Slice ciabatta roll lengthwise and place under broiler until lightly golden.
מורחים גבינת עיזים ומיונז לימון על גליל. מסדרים סלמון, חסה, עגבניות ובצל על גליל. תהנו!Cajun פירות ים Seasoning:.In קערה בינונית, מערבבים פלפל קאיין, מלח כשר, פפריקה, פלפל שחור, שום, אבקת בצל, קובץ גמביה ותיבול סרטנים.גבינת עיזים ולימון Mayonnaise:.In קערה בינונית, מערבבים גבינת עיזים, מיונז, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.