קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות1
ציון בריאות59
מגזין

כריך סלמון קייג'ון עם גבינת עיזים ומיונז לימון

כריך סלמון קייג'ון עם גבינת עיזים ומיונז לימון
כריך סלמון קייג'ון עם גבינת עיזים ומיונז לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1634 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 129 גרם של שומן למנה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. לך לחנות ותביא פלפל טחון, תבלין מפרץ ישן, שום מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סנדוויץ ' צנון עם ממרח גבינת עיזים עם לימון-עשב, סלמון וסלט צ'ארד אדום עם ויניגרט בזיליקום לימון וגבינת עיזים, ו סלמון מבושל עם מיונז לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. עונת הסלמון עם Cajun פירות ים Seasoning.In מחבת סאוט בינונית, סלמון טחון בחמאה בחום בינוני-גבוה, צד שומן למטה, עד חום זהוב. באמצעות מרית מתכת להפוך סלמון מעל ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים סלמון על מגש גיליון קטן ומניחים בתנור במשך 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר מהתנור ותן לנוח.Slice ciabatta roll lengthwise and place under broiler until lightly golden.
מרכיבים שתצטרך
גליל Ciabattaגליל Ciabatta
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מורחים גבינת עיזים ומיונז לימון על גליל. מסדרים סלמון, חסה, עגבניות ובצל על גליל. תהנו!Cajun פירות ים Seasoning:.In קערה בינונית, מערבבים פלפל קאיין, מלח כשר, פפריקה, פלפל שחור, שום, אבקת בצל, קובץ גמביה ותיבול סרטנים.גבינת עיזים ולימון Mayonnaise:.In קערה בינונית, מערבבים גבינת עיזים, מיונז, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סרטן מרתיח תיבולסרטן מרתיח תיבול
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת עיזיםגבינת עיזים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אבקת קבציםאבקת קבצים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.