כריך סלמון קייג'ון עם גבינת עיזים ומיונז לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1634 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 129 גרם של שומן למנה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. לך לחנות ותביא פלפל טחון, תבלין מפרץ ישן, שום מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סנדוויץ ' צנון עם ממרח גבינת עיזים עם לימון-עשב, סלמון וסלט צ'ארד אדום עם ויניגרט בזיליקום לימון וגבינת עיזים, ו סלמון מבושל עם מיונז לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. עונת הסלמון עם Cajun פירות ים Seasoning.In מחבת סאוט בינונית, סלמון טחון בחמאה בחום בינוני-גבוה, צד שומן למטה, עד חום זהוב. באמצעות מרית מתכת להפוך סלמון מעל ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
קישואים, לא קלופים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים סלמון על מגש גיליון קטן ומניחים בתנור במשך 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר מהתנור ותן לנוח.Slice ciabatta roll lengthwise and place under broiler until lightly golden.
מרכיבים שתצטרך
גליל Ciabatta
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מורחים גבינת עיזים ומיונז לימון על גליל. מסדרים סלמון, חסה, עגבניות ובצל על גליל. תהנו!Cajun פירות ים Seasoning:.In קערה בינונית, מערבבים פלפל קאיין, מלח כשר, פפריקה, פלפל שחור, שום, אבקת בצל, קובץ גמביה ותיבול סרטנים.גבינת עיזים ולימון Mayonnaise:.In קערה בינונית, מערבבים גבינת עיזים, מיונז, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סרטן מרתיח תיבול
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 ג'לפנו טרי שלם
כָּתֵף
גבינת עיזים
מלח, לציפוי זכוכית
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אבקת קבצים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.