אם יש לכם מיץ תפוחים, חרדל דיז'ון, תפוח ורודה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 25 דקות. מתכונים דומים: כריך עוף עטוף בבייקון, בייקון עטוף בגריל כריך עוף, ו עוף עטוף בבייקון.
הוראות
1
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף או נייר קלף ולהשתמש במחבת כדי להלום בעדינות את השדיים לעובי אפילו. (הם צריכים להיות בעובי של 1 אינץ'.)
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים קמח, מלח ופלפל שחור טחון טרי בצלחת רחבה, רדודה ומערבבים היטב. מעיל כל שד על ידי חפירתו בתערובת הקמח ולאחר מכן רועד את עודף הקמח. לעטוף חתיכה אחת של בייקון סביב כל חתיכת עוף מאובטח עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
3
שמן חום במחבת בינונית, כבדה בתחתית מעל חום בינוני. כאשר הוא מנצנץ, להוסיף חזה עוף ומבשלים עד בייקון הוא השחמה היטב, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את המיץ, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד סיידר מופחת על ידי 1/3, עוף מבושל דרך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום ולהסיר קיסמים.
6
כדי להכין כריך, מורחים חרדל באופן שווה על הצדדים לחתוך של לחם.
מרכיבים שתצטרך
7
שכבה של חצי מכל פרוסות אנדיב ותפוח לסירוגין על חתיכת לחם אחת, העליון עם חזה עוף, טפטוף עם מיצי פאן, העונה עם פלפל שחור טחון טרי, וסגור כריך. אני חוזר להכין כריך שני.