כריך פטריות בגריל עם מיונז הדרים
כריך פטריות בגריל עם מיונז הדרים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1669 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם חומץ בלסמי, מיונז, כובעי פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה נהדר. נסו כריך טונה בגריל עם מיונז לימון-צ'ילי לשניים, כריך טונה בגריל עם מיונז לימון-צ'ילי, ו טוסט תפוחים, בייקון וצ'דר עם מיונז בצל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד שמן זית, חומץ בלסמי, ושום עד מעורבב היטב.
יוצקים מעל כובעי פטריות בשקית resealable מעיל, ולאחר מכן לאטום ולאפשר להשרות במשך 30 דקות. מערבבים יחד מיונז ומיץ תפוזים, ומניחים בצד.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני.
הסר כובעי פטריות מן המרינדה ולנער עודף.
מניחים כל כובע פטריות במהופך על פיסת נייר מרובע.
מניחים פלפלים קלויים על גבי, ולאטום. מבשלים על גריל שחומם מראש עד למכרז, כ 15 דקות, מפנה מדי פעם. כאשר הפטריות כמעט נעשות, חותכים את לחמניות שאור וגריל עד חום זהוב על הצדדים לחתוך.
כדי להרכיב את הכריכים, להפיץ את הצדדים לחתוך של לחמניות עם מיונז כתום, שכבה עם פטריות, פלפל קלוי, גבינת גאודה, ואת הירוקים המעורבים.