כריך פטריות, עגבניות וגבינת עיזים עם פנים פתוחות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 3. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. לכו לחנות והרימו פלפל, לחם מחמצת, עגבנייה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: כריך פטריות, עגבניות וגבינת עיזים עם פנים פתוחות, עגבניות וגבינה מומסת כריך פנים פתוח, ו גבינת עיזים עם פנים פתוחות, תרד קצוץ וחביתת עגבניות מיובשות.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים בצל ופלפל; מטגנים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בצל
3
מוסיפים כובעי פטריות, ומקפיצים 5 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
4
מסירים את התבנית מהאש. מערבבים פנימה את החומץ, הצלפים, המלח והפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
חומץ
צלפים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מורחים כ -2 כפות גבינה על כל פרוסת לחם, ומעליהם 3 פרוסות עגבניות ו -2 / 3 כוס תערובת פטריות.