כריך "פיש פוינט".
כריך נקודת הדג הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 740 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו יין, עלי פטרוזיליה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כריך דגים רציני, סנדוויץ ' דג האדוק, ו כריך דגים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את חמאת לימון: להמיס את החמאה על אש נמוכה בסיר קטן.
מוסיפים את מיץ הלימון ויין לבן. לחמם את הרוטב בפינת התנור.
לטאטא את הביצים עם שמנת כבדה בקערה גדולה.
שים את הקמח בקערה נפרדת. לדלות את הפילה בקמח; לנער את כל עודף ואז לשים את הפילה לתוך הבלילה.
מחממים את החמאה במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני. הרם את הבלעדית מתוך הבלילה, לאפשר עודף לברוח, ואז בעדינות להניח את הפילה במחבת. מבשלים, הופכים את הדג פעם אחת, עד הסוליה היא קשקשי ואת הקרום הוא פריך וזהוב חום, על 3 דקות לכל צד.
בעוד דגים מתבשלים, טוסט הלחם לחתוך כל חתיכה חצי באלכסון (פינה לפינה). מסדרים את נקודות הטוסט על 4 צלחות, 2 לכל צלחת. הרם את הדג מהמחבת אל נקודות הטוסט.
לטפטף את הדגים עם חמאת לימון ומגישים מיד מעוטר sprig של פטרוזיליה טרייה,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו