זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם חמאה, גבינה שוויצרית, שבבי מלפפון חמוץ שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו כריך קובני בגריל (כריך קובני), כריך גבינה בגריל קובני, ו יום פטריק הקדוש בשר בקר משומר כריך גבינה בגריל קובני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מורחים 2 כפות חמאה על מחצית אחת של כיכר הלחם ושכבה דקה של חרדל על השני.
מרכיבים שתצטרך
כיכר לחם
חרדל
חמאה
מורחים
2
מניחים 1 עד 2 שכבות של בשר חזיר, חזיר, גבינה, ולבסוף, חמוצים על הלחם החמאה העליון עם לחם מורח חרדל.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
חמוצים
גבינה
מורחים
לחם
חזיר
חם
3
לעטוף את הכריך בנייר כסף: למרוח את החמאה שנותרה על כל החלק החיצוני של הכריך ולעטוף אותו לחלוטין בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
1
מחממים את הגריל לגובה (550°F) וסוגרים את המכסה. המתן לפחות 15 דקות לפני הורדת החום בינוני גבוה (450°F)ולהמשיך.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
לפני הצלייה כריך, לחץ על זה עם הידיים כדי לשטח אותו.
3
מניחים את הכריך עטוף, שטוח על הגריל העליון עם לבנים, עיתונות גריל, או כל אובייקט כבד, עמיד בחום אחר. סגור את המכסה ואת הגריל במשך 5 עד 6 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
הסר את הכריך עטוף מן הגריל ולהוריד את נייר הכסף. החזר את הכריך לגריל וגריל במשך כ 2 עד 3 דקות לכל צד, או עד שתי פרוסות הלחם פריכות וחומות זהובות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
גריל
רדיד אלומיניום
1
הסר את הכריך מן הגריל לחתוך בזווית לתוך פלחי כריך קטנים (משולשים).