קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

כריך קובני בגריל (כריך קובני)

כריך קובני בגריל (כריך קובני)
כריך קובני בגריל (כריך קובני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם לחם קובני, בשר חזיר, שבבי חמוצים שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריך קובני בגריל (כריך קובני), כריך קובני בגריל, ו כריך גבינה בגריל קובני.

הוראות

1
להרכיב את הכריך
2
מורחים 2 כפות חמאה על מחצית אחת של כיכר הלחם ושכבה דקה של חרדל על השני.
מרכיבים שתצטרך
כיכר לחםכיכר לחם
חרדלחרדל
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
3
מניחים 1 עד 2 שכבות של בשר חזיר, חזיר, גבינה, ולבסוף, חמוצים על הלחם החמאה העליון עם לחם מורח חרדל.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
חמוציםחמוצים
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
לחםלחם
חזירחזיר
חםחם
4
לעטוף את הכריך בנייר כסף
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
למרוח את שאר החמאה על כל החלק החיצוני של הכריך ולעטוף אותו לחלוטין בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
לחץ וגריל את הכריך
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מחממים את הגריל לגובה (550°F) וסוגרים את המכסה. המתן לפחות 15 דקות לפני הורדת החום בינוני גבוה (450°F)ולהמשיך.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
לפני הצלייה כריך, לחץ על זה עם הידיים כדי לשטח אותו.
9
מניחים את הכריך עטוף, שטוח על הגריל העליון עם לבנים, עיתונות גריל, או כל אובייקט כבד, עמיד בחום אחר. סגור את המכסה ואת הגריל במשך 5 עד 6 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
הסר את הכריך עטוף מן הגריל ולהוריד את נייר הכסף. החזר את הכריך לגריל וגריל במשך כ 2 עד 3 דקות לכל צד, או עד שתי פרוסות הלחם פריכות וחומות זהובות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
פרוסה ומגישה
12
הסר את הכריך מן הגריל לחתוך בזווית לתוך פלחי כריך קטנים (משולשים).
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
13
מניחים על מגש גדול ומגישים בעוד עדיין חם.
14
הערות בישול
15
מרכיבים
16
לחם קובני העשוי מקמח לבן, שמרים ומעט שומן חזיר, ללחם זה קרום דק מאוד ואמצע רך מלא בתעלות. הלחם הקובני מאופיין על ידי עלה הדקל הממוקם לאורכו האמצעי לפני האפייה, אורכו (כמעט 3 מטרים) וצורתו המלבנית במקצת. הכנה מראש
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
לחםלחם
קרוםקרום
שמריםשמרים
שומן חזירשומן חזיר
17
כריך כיכר ניתן להכין עטוף בנייר כמה שעות מראש. לחץ וגריל ממש לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
18
Reprinted with permission from Latin Grilling by Lourdes Castro, © 2011 Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.יליד מיאמי, לורדס קסטרו שימש כשף אישי ותזונאי עבור לקוחות בעלי פרופיל גבוה, כגון כריסטינה Saralegui וספורטאים מקצועיים, וכעמית של קרן ג ' יימס בירד. קסטרו הוא שף לטיני מוערך ומורה לבישול, ומחברם של אוכל, שתייה, חשיבה בספרדית. כיום היא מלמדת מדעי מזון באוניברסיטת ניו יורק ומנהלת את האקדמיה הקולינרית במלון בילטמור בקורל גייבלס, פלורידה. למידע נוסף ב-Lourdescastro.com
מרכיבים שתצטרך
שתהשתה