כריך קיץ לחוץ עם ביצים ואנשובי
כריך קיץ לחוץ עם ביצים ואנשובי הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לך אנשובי, עלי פטרוזיליה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו כריך קפרזה לחוץ, כריך פיקניק לחוץ, ו כריך בייגל לחוץ (מתכונים דומים).
הוראות
חלול את הלחם על ידי הסרת רוב פירור הפנימי. שמור 1/2 כוס של פירור עבור המילוי.
מניחים את שמן הזית,צלפים, פטרוזיליה, שום, פלפל ואנשובי (או מלח) במעבד מזון. תהליך עד השום הוא קצוץ דק, 1 עד 2 דקות.
מעבירים את התערובת לקערה גדולה.
מוסיפים את הפלפל, העגבניות, הבצל, הזיתים ואת מילוי הלחם השמור. לזרוק לשלב.
שכבה חצי מהתערובת בחצי התחתון של הלחם החלול. למעלה עם ביצים קשות ואת התערובת הנותרת. תחליף את החלק העליון של הכיכר. לעטוף את כיכר מלא בניילון נצמד. לשקול אותו עם חפץ כבד, כגון מחבת ברזל יצוק מלא פחיות.
תן לשבת לפחות 10 שעות או לילה. לפני ההגשה, לחתוך את כיכר לתוך 6 טריזים עם סכין לחם חד.