כריך קציצה בגריל
כריך קציצה בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1422 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 105 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: כריך קציצה בגריל, כריך קציצה בגריל, ו כריך קציצה.
הוראות
כדי להפוך את פסטו ארוגולה, במעבד מזון, לשלב את אגוזי מלך, שום, ארוגולה, Parmigiano-רג ' יאנו ואת כפית 1. מלח ודופק להתמזג. עם ריצת המכונה, יוצקים את שמן הזית דרך צינור ההזנה בזרם איטי, יציב ולעבד עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לטעום ולהתאים את התבלינים עם מלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב את בשר טחון, ריקוטה, Parmigiano-רג ' יאנו, פירורי לחם, ביצים, פטרוזיליה, שום, פתיתי פלפל אדומים ומלח.
מערבבים בעדינות רק עד בשילוב; אתה לא רוצה overwork הבשר. טופס את התערובת לתוך 12 כדורי בשר על הגודל של כדורי גולף, לשים אותם על תבנית אפייה משומנת קלות כמו שאתה עובד. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
לבנות אש חמה בגריל פחם או מחממים מראש גריל גז גבוה. באמצעות מברשת גריל, לגרד את מתלה גריל מחומם נקי. לשפשף את המדף עם שמן.
סדר את כדורי הבשר על מתלה הגריל ללא צפיפות. באמצעות מלקחיים, גריל עד כדורי הבשר משחימים באופן שווה על כל הצדדים מבושל בינוני, 8 עד 10 דקות בסך הכל, בהתאם לטמפרטורת הגריל. להעביר כל כדורי בשר לאזור קריר יותר של הגריל אם הם מאיימים overbrown.
העברת מגש או תבנית אפייה נקייה כפי שהם סיימו.
תן לנוח 5 דקות בזמן שאתה להרכיב את הכריכים.
חותכים את רוחב באגט ל 4 חתיכות לפצל כל חתיכה אופקית.
להניח את החתיכות, לחתוך בצד למטה, על הגריל. טוסט עד חום זהוב, כ -3 דקות.
להניח את פרוסות פרובולון על חצי חתיכות באגט.
מניחים 3 כדורי בשר על גבי פרוסות בגט מצופה גבינה.
מקשטים עם פסטו, מכסים את הכריכים עם חתיכות בגט שנותרו ומגישים מיד.