כריך רוטב בשר וחזרת
כריך רוטב בשר וחזרת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מלח כשר, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 2 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. נסו כריך רוטב בשר וחזרת, כריך רוסטביף עם רוטב שמנת חזרת, ו רוסטביף וכריך סלט כרוב עם חזרת. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
מניחים את הבשר על תבנית אפייה ומלטפים את החלק החיצוני יבש במגבת נייר.
מערבבים את החמאה והחרדל הלא מלוחים יחד בקערה קטנה ומפיצים את התערובת על הבשר עם הידיים.
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל. צלי בתנור בדיוק 22 דקות לנדיר ו -25 דקות לנדיר בינוני.
מוציאים את הבשר מהתנור, מכסים אותו בחוזקה בנייר אלומיניום, ומאפשרים לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
הסר את המחרוזות ופרוס את הפילה בעובי.
כדי להפוך את הכריכים, לחתוך את הלחם לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מורחים 4 של פרוסות עבה עם רוטב חזרת חרדל. למעלה עם פרוסות בקר וארוגולה ומפזרים מלח ופלפל.
מורחים 4 יותר פרוסות לחם קל מאוד עם חמאה ומקום, צד חמאה למטה, על גבי הבשר.
לטאטא יחד את המיונז, חרדל, חזרת, שמנת חמוצה, וקמצוץ של מלח בקערה קטנה.