קושימומחה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

כריך רוטב בשר וחזרת

כריך רוטב בשר וחזרת
כריך רוטב בשר וחזרת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מלח כשר, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 2 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. נסו כריך רוטב בשר וחזרת, כריך רוסטביף עם רוטב שמנת חזרת, ו רוסטביף וכריך סלט כרוב עם חזרת. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הבשר על תבנית אפייה ומלטפים את החלק החיצוני יבש במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מערבבים את החמאה והחרדל הלא מלוחים יחד בקערה קטנה ומפיצים את התערובת על הבשר עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל. צלי בתנור בדיוק 22 דקות לנדיר ו -25 דקות לנדיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוציאים את הבשר מהתנור, מכסים אותו בחוזקה בנייר אלומיניום, ומאפשרים לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את המחרוזות ופרוס את הפילה בעובי.
7
כדי להפוך את הכריכים, לחתוך את הלחם לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
8
מורחים 4 של פרוסות עבה עם רוטב חזרת חרדל. למעלה עם פרוסות בקר וארוגולה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מורחים 4 יותר פרוסות לחם קל מאוד עם חמאה ומקום, צד חמאה למטה, על גבי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
לטאטא יחד את המיונז, חרדל, חזרת, שמנת חמוצה, וקמצוץ של מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מגישים בטמפרטורת החדר.