קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

כריך שפמנון עם רמולד

כריך שפמנון עם רמולד
צריך מנה עיקרית פסקטרית? כריך שפמנון עם רמולד יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 55 גרם חלבון, 269 גרם שומן, ובסך הכל של 3049 קלוריות. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, עגבניות, פלפל קאיין הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו שפמנון מטוגן מקמח תירס עם ר ' מולדה, עוגות שפמנון קייג'ון עם רמולד, ו אצבעות שפמנון עם רוטב רמולדה של קייג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרימולד: בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד את הקטשופ, המאיו, החומץ, הצלפים והחזרת. לאחר מכן מוסיפים את סלרי, בצל ואנשובי לתערובת לעיל. לאחר מכן מוסיפים את החרדל היבש, הפפריקה, תערובת המלח/פלפל והקאיין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
RemouladeRemoulade
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מערבבים היטב ומאחסנים עד 7 ימים. הטוב ביותר להכין 1 יום מראש ולא פירה או דופק את הירקות, הם צריכים להיות יד לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)

מרכיבים

791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמאיו או איולי מתוןמאיו או איולי מתון4אנשובי, שטוף וטחוןאנשובי, שטוף וטחון4שרימפס וורידיםחמאה, להרמת כוסיתחמאה, להרמת כוסית11 כף אורגנו מיובשצלפים, מנוקז וטחוןצלפים, מנוקז וטחון567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה שפמנוןפילה שפמנון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססלרי טחון דקסלרי טחון דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס גסקמח תירס גס4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשטיפת ביצים (חלקים שווים חלב וביצה)שטיפת ביצים (חלקים שווים חלב וביצה)0חתיכות טופי הית' ברשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות2חתיכות טופי הית' ברחזרת מוכנהחזרת מוכנה1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1חתיכות טופי הית' ברתערובת מלח/ פלפל כשרהתערובת מלח/ פלפל כשרה1אוראו ממולאים כפוליםחרדל אנגלי יבשחרדל אנגלי יבש1אוראו ממולאים כפוליםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום פרוס דקבצל אדום פרוס דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבצל אדום טחון דקבצל אדום טחון דק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררומיין מגורררומיין מגורר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה מתובל עם 1 כפית תבלין קג'וןקמח לכל מטרה מתובל עם 1 כפית תבלין קג'ון4לחמניות בריוש או קייזר בגודל 6 אינץ'לחמניות בריוש או קייזר בגודל 6 אינץ'82 כפות חמאה מומסתעגבניותעגבניות9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות עבור שפמנון. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אספרטו פינו גריגיו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריגיו
אספרטו פינו גריגיו
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן וקליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.צדדי להפליא. מצוין כאפרטיף והשלמה מושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תיהנו מצונן היטב.