כריך שרימפס פסטו
כריך שרימפס פסטו הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם חמאה, עלי חסה רומאיים, רוטב פסטו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 53%, וזה די טוב. מתכונים דומים: כריך פוקצ'ה פסטו, כריך עוף פסטו, ו כריך פסטו עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס (95 מעלות צלזיוס).
חותכים את הבגט ב -4 חלקים שווים, ומכניסים לתנור לחימום.
מערבבים את שרימפס מבושל רוטב פסטו יחד בקערה.
להרכבת הכריכים חותכים כל חתיכת לחם מחומם לשניים ומורחים את הצדדים החתוכים בחמאה. ממלאים כל כריך בעלה חסה אחד ובכמויות שוות שרימפס ופסטו להגשה.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג ' יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. סרגל הצד של רמי עמק הנהר הרוסי סוביניון בלאן עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![רמי צדדי עמק הנהר הרוסי סוביניון בלאן]()
רמי צדדי עמק הנהר הרוסי סוביניון בלאן
שנת 2017 החלה בחורף רטוב מאוד, וחידשה את מי התהום לאחר מספר שנים של בצורת. תקופת חום בסוף הקיץ האיצה את ההתבגרות באזורים רבים של גידול יין, אך הייתה לה השפעה מינימלית במחוז לייק. הפרי היה בבגרות אופטימלית ונקטף רק כמה ימים מאוחר יותר מאשר בשנים קודמות. האיכות הייתה יוצאת דופן, עם ביטוי חומצי וזני שמור היטב. יפה מרקם עם פריך, גימור בהיר.