כריכי אבוקדו, ארוגולה ואגוזים
אם יש לכם אגוזי מלך, מיץ לימון מ 1 לימון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: כריכי פטה אגוז מהירים עם אגסים וארוגולה, אהבה צמחונית, גבינת עיזים, כריך סלרי ואבוקדו עם חמאת אגוזים וארוגולה, ו פסטו אגוז ארוגולה.
הוראות
בקערה גדולה, להקציף יחד את מיץ לימון ושמן זית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוסיף את ארוגולה לקערה וזורק בעדינות כדי מעיל את העלים ברוטב. תניח בצד.
פירה אבוקדו העונה עם מלח.
מורחים 1 צד של כל פרוסת לחם עם אבוקדו פירה. באופן שווה לחלק את האגוזים הקצוצים ואת ארוגולה לבוש בין 2 של פרוסות לחם מכוסה אבוקדו. למעלה עם שאריות פרוסות לחם מצופות אבוקדו ומגישים.