כריכי אמנון מצופה קמח תירס עם חמאת ליים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 431 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו באגט, קליפת ליים, אבקת צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. וזה טוב. נסו כריכי אמנון מצופה בקמח תירס עם חמאת ליים, כריכי אמנון מצופה בקמח תירס עם חמאת ליים, ו כריכי אמנון מצופה בקמח תירס עם סלט ג'יקמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
שלב הראשון 6 מרכיבים במנה רדודה. מעיל שני הצדדים של דגים עם ספריי בישול. לדלות דגים בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ממתק תמנון בריט
3
מניחים דגים על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. לצלות 10 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.