כריכי אמנון מצופה בקמח תירס עם חמאת ליים הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 368 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עגבניות, כמון טחון, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי אמנון מצופה בקמח תירס עם חמאת ליים, כריכי אמנון מצופה בקמח תירס עם סלט ג'יקמה, ו אמנון מצופה קמח תירס עם סלסה.
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
שלב את 6 החומרים הראשונים בצלחת רדודה. מעיל שני הצדדים של דגים עם ספריי בישול. לדלות דגים בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ממתק תמנון בריט
3
מניחים דגים על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. לצלות 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.