קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

כריכי בייקון אבוקדו

כריכי בייקון אבוקדו
כריכי בייקון אבוקדו לוקח בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 452 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. אם יש לכם אבוקדו, מיונז, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אפשר להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור מתאמנות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 38% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כריכי טופו, בייקון ואבוקדו בגריל , בייקון, כריכים שוויצרים, עגבניות ואבוקדו , וסנדוויצ'ים לסלט ביצי אבוקדו עם בייקון .

הוראות

1
מבשלים בייקון עד שהוא פריך; לנקז על מגבות נייר; לְהַפְרִישׁ. לזרוק בעדינות אבוקדו עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
שלב מיונז ומיץ לימון; לפזר על טוסט. מעל אבוקדו ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-NV ONEHOPE Brut עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
NV ONEHOPE ברוט
NV ONEHOPE ברוט
ONEHOPE קליפורניה ברוט שמפניה מבעבע יין בצבע בהיר ומציג ניחוחות של תפוח ירוק טרי ונקטרינה עם רמז של לחם אפוי טרי. פרי טרי פריך ומסקרן שמזכיר אפרסק עסיסי, פירות יער מתוקים ואגס נשארים על הצלחת, ומסיימים עם בועות שמנת ומרעננות. ניתן לשלב את היין המבעבע ברוט זה עם מתאבנים, פירות ים, סושי כמו גם מגוון רחב של קינוחים וגבינות.