כריכי בייקון וביצה עם בצל מקורמל וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי בייקון וביצה עם בצל מקורמל וארוגולן. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 559 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. אם יש לך מלח, קורטוב של סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: כריכי נקניק וגבינה חמים עם בייקון ובצל מקורמל, כריכי נקניק וגבינה W / בייקון, בצל קרמל אננס + רוטב ברביקיו אידיוט, ו פסטה עם בצל קרומל וארוגולן.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick מעל חום בינוני עד פריך (כ 8 דקות).
הסר בייקון מחבת, שמירה על טפטוף; לנקז על מגבות נייר.
מוסיפים בצל, מים ורוטב חם לטפטוף במחבת; מכסים ומבשלים 3 דקות. מערבבים בחמאה וסוכר; מכסים ומבשלים 3 דקות. לחשוף ולבשל במשך 5 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. להפריש; להתחמם.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מניחים לחם במחבת, ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה. להפריש, ולשמור על חם.
מחבת עם ספריי בישול. לפצח ביצים למחבת, ולבשל במשך 2 דקות. בעדינות להפוך את הביצים, אחד בכל פעם; לבשל 1 דקה או עד מידה רצויה של doneness.
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל שחור.
מניחים פרוסת לחם אחת על כל אחת משתי צלחות; מסדרים תערובת בצל באופן שווה על לחם.
מניחים 1 ביצה, 2 פרוסות בייקון, ו ארוגולה 1/2 כוס על כל מנה; העליון עם פרוסות לחם שנותרו.