קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

כריכי ביצים וייטנאמיים

כריכי ביצים וייטנאמיים
סנדוויץ' ביצים וייטנאמיות היא מנה עיקרית ללא חלב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-24 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 671 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם גזר, מלפפון פרסי, שמן צמחי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 55%. כריכים וייטנאמיים, כריכים וייטנאמיים עוף וסנדוויצ'ים וייטנאמיים חזירים בגריל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F. עוטפים כל גליל בנייר כסף ואופים עד שהם פריכים מבחוץ, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קייזר לחמניות, מפוצל פתוחקייזר לחמניות, מפוצל פתוח
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
בינתיים, זורקים בקערה את הגזר, המלפפון, החומץ ו-2 כפיות רוטב דגים; מניחים בצד, תוך ערבוב מדי פעם, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים בקערה קטנה את המיונז, הסרירצ'ה ואת 1 כפית רוטב הדגים הנותרת. טורפים את הביצים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
SrirachaSriracha
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
פרקו את הלחמניות; מורחים את הלחמניות התחתונות בתערובת המיונז ומעליה את הפאטה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
5
מחממים את השמן הצמחי במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הביצים ומבשלים, תוך ערבוב, רק עד להתייצבות, כ-3 דקות; מחלקים בין הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מוסיפים לכריכים את סלט הבזיליקום והגזר-מלפפון ומטפטפים מעט מתערובת החומץ מקערת הסלט.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מגישים עם תפוצ'יפס; מפזרים את הצ'יפס בחומץ ומטפטפים סריראצ'ה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
SrirachaSriracha
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
9
צילום של ג'סטין ווקר

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם בחירה מצוינת לאסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "