קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

כריכי ברביקיו צ'יפוטלה

כריכי ברביקיו צ'יפוטלה
המתכון צ'יפוטלה כריך ברביקיו משך חזיר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, כמון טחון, גבינת פרובולון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. נסו Weeknight חזיר משך עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה, כריכי ברביקיו חזיר משך, ו ברביקיו מעושן היקורי משך כריכי חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר 1 צ 'ילה מפחית; מילואים הנותרים צ' ילי ורוטב לשימוש נוסף. דק קוצצים צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2
מקום קצוץ צ ' ילה, רוטב ברביקיו, ואת 4 המרכיבים הבאים (רוטב ברביקיו דרך עגבניות) בסיר בינוני; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 45 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולבשל 10 דקות או עד רוטב מתעבה חזיר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר מהחום.
4
הסר חזיר מן הרוטב; בשר חזיר לגרוס. להחזיר חזיר לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
5
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל, הקורנית והסוכר; מבשלים 10 דקות או עד הזהב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים 1 פרוסת גבינה, תערובת 1/2 כוס חזיר, על 2 כפות בצל, ו 2 פרוסות חמוצים על החצי התחתון של כל גליל. מכסים עם חצאים העליון של לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
9
הוסף 3 כריכים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מניחים מחבת ברזל יצוק או כבד על גבי כריכים, ולחץ בעדינות כדי לשטח. מבשלים 2 דקות בכל צד או עד גבינה נמסה ולחם קלוי (להשאיר מחבת ברזל יצוק על כריכים בזמן שהם מבשלים). חזור על הליך עם כריכים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'