כריכי בשר איטיים חריפים איטלקיים
כריכי בשר חריפים איטיים חריפים איטלקים חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 367 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר בקר sirloin קצה צלי, סוכר חום, רוטב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו כריכי בשר צלויים עם רוטב חריף צלויים, כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי, ו כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס בתוך תנור איטי 3-4 ליטר עם ספריי בישול. אם בשר בקר קשור, להסיר מחרוזות או רשת.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 10 עד 12 שעות.
הסר בשר מן התנור; מקום על חיתוך הלוח. בשר גורס, באמצעות 2 מזלגות. להחזיר בשר לבישול; להוסיף תיבול איטלקי ומערבבים היטב. באמצעות כפית מחוררת כדי להסיר בשר מן התנור, למלא כל לחמניה עם כ 1/3 כוס בשר.