קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות62
מגזין

כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי

כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי
המתכון לבישול איטי כריכי בשר איטלקי מוכן בערך 8 שעות ו-10 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 426 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, בזיליקום, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . מתכונים דומים: כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי, כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי, ו כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי.

הוראות

1
מערבבים צלי, מים, בזיליקום, אורגנו, מלח, אבקת שום, פתיתי פטרוזיליה, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדום ופלפל שחור יחד בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מבשלים בבישול האיטי מוגדר נמוך במשך 8 עד 10 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
הסר עלי דפנה ובשר לגרוס באמצעות שני מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר