כריכי בשר איטלקי
המתכון כריכי בשר איטלקי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 297 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך צלי עכוז, תיבול, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, כריכי בשר איטלקי, ו בשר בקר איטלקי לכריכים.
הוראות
שלב את 5 החומרים הראשונים בשקית גדולה zip-top, ו marinate במקרר לילה.
מניחים בשר בקר ומרינדה בתנור חשמלי איטי; לבשל על 8 שעות נמוכות או עד בשר רך.
מניחים בשר בקר על קרש חיתוך( מילואים בישול נוזלי); לתת לעמוד 10 דקות. פרוסת בשר דק; מניחים בצלחת רדודה.
יוצקים בישול נוזלי על בשר בקר.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפל למחבת; מטגנים 5 דקות או עד למכרז. פרוסה לחמניות לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. חלול החוצה העליון והתחתון חצאים של לחמניות, עוזב קליפה עבה 3/4 אינץ'; שומר את הלחם הקרוע לשימוש אחר. מסדרים על 3 אונקיות בשר ו 2 כפות פלפלים על כל גליל.
טפטוף 1 כף בישול נוזלי מעל בשר ופלפלים; העליון עם giardiniera, אם תרצה.
מגישים עם הנותרים 2 1/2 כוסות בישול נוזלי לטבילה.