כריכי בשר איטלקי קלים
המתכון כריכי בשר איטלקי קל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 8 שעות ו-40 דקות. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם צ'אק צלי בקר, רוטב, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. מתכונים דומים: כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, כריכי הבשר האיטלקיים של אמא, ו כריכי בשר איטלקי.
הוראות
גזוז עודף שומן מבשר בקר. תרסיס מחבת 12 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל בשר במחבת על 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום.
מניחים בשר בבישול איטי של 4-5 ליטר.
יוצקים רוטב על בשר בקר. מכסים ומבשלים על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות או עד בשר רך.
חותכים בשר לפרוסות דקות; לחזור לבישול איטי. מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 20 עד 30 דקות יותר או עד בשר חם.
שכבת בשר בקר, גבינה ופלפלים על החצאים התחתונים של פוקצ ' ה; העליון עם החצאים הנותרים.
חותכים כל פוקצ ' ה ל 8 טריזים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.