כריכי בשר ברביקיו איטיים
כריכי בשר ברביקיו איטיים עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור יום האב. גשו לסופר וקנו שימורי משמש, פלפל חריף, צלי בקר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ברביקיו בישול איטי-כריכים בשר, כריכי בשר צלוי עם בישולים איטיים מעושנים, ו כריכי בשר בקר ובישול איטי וכריכי ברביקיו חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר בבישול איטי של 4-5 ליטר.
מערבבים מרכיבים שנותרו למעט לחמניות; לשפוך על בשר בקר. מכסים ומבשלים על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות או עד בשר רך.
חותכים לפרוסות דקות; לחזור לבישול.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 20 עד 30 דקות יותר או עד בשר חם. למלא לחמניות עם תערובת בשר. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. עבור בישול איטי עם רק בסיס מחומם, בצע את כיווני היצרנים עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.