כריכי בשר וגבינה
כריכי בשר עם גבינה עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם 2 פלפל, גבינת צ'דר-מונטריי ג' ק תערובת, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כריכי בשר מנגל גביני, כריכי בשר עם גבינה אפויים, ו כריכי בשר בצלי גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
לחתוך 26x18 אינץ חתיכת רדיד החובה כבדה. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר טחון מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז.
מוסיפים תערובת מרק, מים, פלפל ופטרוזיליה. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים בגבינה עד מומס.
לחתוך 1/2 אינץ ' אורך פרוסה מלמעלה של לחם צרפתי; להפריש. עם מזלג, להסיר בתוך הלחם, משאיר 1/2 אינץ ' סביב הקצוות.
מניחים כיכר על נייר כסף. אם תרצה, להזמין חתיכות לחם לשימוש נוסף. מילוי הזחה בלחם בתערובת בקר טחון.
מניחים ראש לחם על בשר טחון. עטוף בנייר כסף.
אופים 20 עד 25 דקות או עד מחומם היטב. עבור כריכים, לחתוך כיכר לתוך 8 חלקים לרוחב.