קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

כריכי בשר חזיר ובשר צלוי

כריכי בשר חזיר ובשר צלוי
כריכי בשר חזיר ובשר צלוי עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. לך לחנות ותביא לחמניות סנדוויץ', אבקת צ'ילי, חומץ ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: כריכי בשר צלויים, כריכי בשר צלויים, ו כריכי בשר צלויים.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים למעט רסק עגבניות ולחמניות ב 3 1/2-ל 4 ליטר סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות או עד בשר חזיר ובשר רך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
הסר בשר חזיר מן התנור, באמצעות כף מחורץ; מקום על קרש חיתוך. לגרוס בשר עם 2 מזלגות; לחזור לבישול. מערבבים רסק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מכסים ומבשלים על הגדרת חום גבוהה 5 עד 10 דקות או עד חם.
5
מגישים תערובת בשר חזיר על לחמניות. תערובת בשר תחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה