כריכי בשר טבעוניים מתובלים
אם יש לכם פטריות קרמיני, פלפל חריף, אבקת צ'יפוטלה צ' ילה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו מתובל עדשים טבעונים סלופי ג'ו, סלופי ג'ו (טבעוני), ו סלופי ג'ו טבעוני עם כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
דופק את הפטריות בקבוצות במעבד מזון עד קצוץ דק. תניח בצד.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, 1 כף בירה ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים הם משחימים קלות, על 5 דקות.
מוסיף את האגוזים ופלפלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפלפלים הם פריך במכרז, על 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות, 3/4 כפית פלפל שחור ואבקת צ ' יפוטלה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות מבושלות רק דרך, על 5 דקות.
מוסיפים את הבירה הנותרת, קטשופ, רסק עגבניות ו 1/8 כפית מלח ומבשלים תוך ערבוב עד הרוטב הוא עקביות שאתה אוהב, על 2 דקות.
כפית את התערובת על כל לחמניה.
מגישים עם תוספות אם תרצה.