קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

כריכי בשר צלוי עם בישולים איטיים מעושנים

כריכי בשר צלוי עם בישולים איטיים מעושנים
המתכון Slow-Cooker Smoky ברביקיו כריכים מוכן בעוד כ-4 שעות ו-15 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך רוטב ברביקיו, לחמניות hoagie, ריבת טריאקי ורוטב זיגוג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. נסו כריכי בשר ברביקיו איטיים, ברביקיו בישול איטי-כריכים בשר, ו כריכי בשר בקר ובישול איטי וכריכי ברביקיו חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב מחבת nonstick 12 אינץ ' או תנור הולנדי, בשר טחון חום מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות או עד מבושל היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
לנקז היטב.
3
ב 3 1/2-עד 4 ליטר בישול איטי, לערבב בשר מבושל טחון ושאר החומרים למעט לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 4 עד 6 שעות.
5
כדי לשרת, מערבבים תערובת בקר. כפית 1/2 תערובת בשר כוס לתוך כל לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

ברביקיו ניתן לזווג עם יין Zinfandel ו rosé. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. אתה יכול לנסות סנט פרנסיס גפן ישן זינפנדל. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
St. Francis Old Vines Zinfandel
St. Francis Old Vines Zinfandel
יין זה מציע ניחוחות של קופסת סיגרים, פלפל ותבלינים. טעמים של דובדבן שחור בשלים ווניל שעועית ואחריו סיום ארוך, חושני.