כריכי גבינה דחוסים
סנדוויצ'י גבינה סחוטים עשויים להיות בדיוק הארוחה שאתה מחפש. מתאים ל-32 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 68 קלוריות . תמורת 30 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 48 שעות ו-20 דקות . 3 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. אם יש לך שום, גבינת מוצרלה, רוזמרין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 20% , המנה הזו לא כל כך נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כריכי אגס דחוס, חזיר וגבינה , כריכים קובניים דחוסים וכריכים איטלקיים דחוסים .
הוראות
אני חושב שמתכונים פשוטים הם הדרך הטובה ביותר להתחיל את הארוחה. גבינה מותכת, בכל צורה שהיא, היא משהו שכולם אוהבים. אני מוצא שהכריכים האלה רק גורמים לאנשים לרצות לאכול יותר אחר כך!
בקערה קטנה מוסיפים 2 כפות משמן הזית והשום הדחוס. מערבבים לתערובת.
מניחים 4 פרוסות מהלחם על משטח ישר. מייבשים כל לחות מגבינת המוצרלה ומניחים 4 פרוסות על 4 חתיכות לחם.
מפזרים פלפל חלב ומטפטפים את תערובת השום והשמן.
מפזרים מלח ים ופלפל, לפי הטעם. "מקלפים" את הטימין מהגבעולים ועל גבי הגבינה. עשו אותו דבר עם הרוזמרין, אבל במשורה יותר.
מכסים את הגבינה ב-4 פרוסות הלחם הנותרות וחותכים כל כריך לשניים ושוב לשניים, לקבלת 4 חתיכות אישיות. מסדרים אותם בשכבה אחת על נייר אפייה קטן או צלחת גדולה ומכסים אותם בנייר אפייה או צלחת כדי להכביד עליהם. מקררים את הכריכים ללילה. זה יגרום להם להחמיא ולשלב טוב יותר את הטעמים.
למחרת מחממים את 3 כפות שמן הזית הנותרות במחבת גדולה על אש נמוכה. כאשר שמן הזית מתחיל לעשן קלות, מוסיפים את הכריכים ומבשלים אותם מצד 1 עד להשחמה. הופכים ומבשלים עד להשחמה בצד השני. מבשלים בקבוצות, אם צריך.
מעבירים לצלחת הגשה ומתבלים במלח. מעלים את הבצל הכבוש ומגישים מיד.
החומציות של החומץ וה"נגיסה" הבצלית של הבצל הופכים את זה לאלמנט מבהיר עבור כריכי הגבינה שלי. אני נמנע ממלח ופלפל כדי לשמור על הפוקוס על החומציות של בצל ירוק.
מניחים את הבצלים על קרש חיתוך ובעזרת סכין חדה פורסים אותם לעיגולים דקים מהחלק הלבן עד לחלק הירוק.
מוסיפים את הבצלים לקערה קטנה עם חומץ היין האדום ושמן הזית. מערבבים לאיחוד ומניחים בצד למשך שעה עד שעתיים כדי לאפשר לחומץ להפעיל את הקסם שלו. אפשר לכסות את הבצלים ולשמור לילה במקרר, אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.