כריכי גלידת ג'ינג'רנאפ
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. והוא יספק כ 50 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, ציפורן טחון, מולסה לא מאובטחת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי גלידת לימון Gingersnap, כריכי גלידת ג'ינג'רסנאפ דולצ' ה דה ליצ'ה, ו כריכי ג'ינג'רנאפ קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וסוכר חום יחד בקערה עם מיקסר במהירות בינונית.
מערבבים בדבשה, ולאחר מכן ביצה, עד מעורבב, גירוד קערה לפי הצורך.
בקערה קטנה, לשלב קמח, סודה לשתייה, מלח, ותבלינים; להוסיף תערובת חמאה על מהירות נמוכה, ערבוב עד בשילוב.
מחלקים את הבצק לשניים, מעצבים כל אחד לדיסק, עוטפים בניילון נצמד, ומצוננים עד המשרד, כ -3 שעות.
לפתוח בצק. על משטח מקומח בנדיבות, לרדד כל דיסק עד 1/8 ב. עבה. באמצעות סיבוב 2 1/2-ל 3-in. חותכי עוגיות, לחתוך את הבצק ולסדר מעגלים על 1 ב. מלבד על דפי אפייה מרופדים בקלף (השתמש במרית קטנה להעברה). לאסוף שאריות לפי הצורך.
אופים עוגיות עד למראה יבש רק מתחיל חום על הקצוות, על 8 דקות. הגדר מחבתות על מדפים ולתת עוגיות להתקרר על מחבתות.
סקופ על 2 כפות. גלידה על הצד השטוח של עוגייה אחת וסנדוויץ ' עם עוגיה אחרת. להקפיא אטום עד המשרד.
הפוך קדימה: בצק צונן (צעד
עד שבוע 1. חנות עוגיות אפויות אטום עד 3 ימים.