כריכי גלידת גורילה
מתכון זה מכין 6 מנות עם 1163 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור קיץ. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 שעות ו -10 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, מקלות חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת דלעת ללא נטישה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 6 (3-אינץ) טבעת תבניות
הקפיאו את נתחי הבננה למשך הלילה בשקיות ניילון הניתנות לסגירה חוזרת.
הכניסו את הבננות, המסקרפונה, הסוכר, זרעי הווניל ומיץ הלימון למעבד מזון. דופק במשך כמה שניות, ולאחר מכן שוט עד חלקה, על 20 עד 30 שניות.
הניחו תבניות טבעת בגודל 3 אינץ ' על ניירות אפייה מרופדים בקלף, ומלאו באופן שווה בתערובת. להקפיא עד המשרד, 1 שעה או יותר, במידת הצורך.
פופ מתוך תבניות, ומקום דחוקה בין כפול שוקולד עוגיות.
מקם מתלה לתנור במרכז התנור ומחמם מראש ל -350 מעלות פ.מרפדים שני ניירות אפייה בנייר אפייה. מנפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח בקערה גדולה.
בקערה של מערבל חשמלי או מעבד מזון, שמנת את החמאה והסוכרים עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים את הביצים והווניל, ומקציפים עד לאיחוד.
מוסיפים תערובת זו לקערת החומרים היבשים, ומערבבים לאיחוד.
מקפלים פנימה את הצ ' יפס והאגוזים, עד שהם רק משולבים. זרוק ליד כדורי גלידה על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים 12 עד 14 דקות, או עד שהם רק מבושלים, אך עדיין רכים. הגדר עוגיות על רשת להתקררות.
בעזרת אותן טבעות עובש כמו הגלידה חותכים את העוגיות ל 'כריכים'. מרכיבים עם הגלידה ומגישים.