כריכי גלידת שיבולת שועל
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 21%, המנה הזו די גרועה. נסו כריכי עוגיות שיבולת שועל עם גלידת נקטרינה, כריכי גלידת עוגיות שיבולת שועל של ג'ינה, ו כריכי קרם שיבולת השועל של ג'ני בריטון באואר עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה, קיצור שמנת וסוכרים. מקציפים ביצים וניל.
שלב מרכיבים יבשים; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת. מערבבים פנימה את הצ ' יפס והפקאן.
זרוק על ידי גדוש כפיות 3 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה משומנים קלות.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
להכנת כריכי גלידה מניחים כדור גלידה בתחתית מחצית העוגיות. למעלה עם העוגיות שנותרו; עוטפים בניילון.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה; להקפיא.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.