קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

כריכי הבשר שלי.

כריכי הבשר שלי.
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? כריכי הבשר שלי יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. . אם יש לך גזר, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. מתכונים דומים: Chori-Joes מרושל (Chorizo מרושל Joes), רגשני ג'ו (בן דוד חסר בשר של סלופי ג' ו) (יום שני ללא בשר), ו סלופי ג'ו.

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בשר בשמן החם עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן. להחזיר מחבת לחום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים בצל, פלפל, סלרי וגזר לתוך הבשר הטחון; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים, 5 עד 7 דקות; מוסיפים מרק גמבו עוף, רוטב צ ' ילי, חרדל צהוב ומלח בצל. להפחית את החום בינוני-נמוך, מערבבים תערובת בשר בקר, ומבשלים עד הרוטב מתעבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל צהובחרדל צהוב
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות