כריכי הודו מרושלים על לחמניות רוזמרין ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה כריכי מרושלים על רולס רוזמרין ללא גלוטן לחמניות. מנה אחת מכילה 915 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. גשו לסופר וקנו שמן אקסטרן, קמח שקדים, שמן זרעי ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו Lentil סלופי ג'ו {טבעוני וללא גלוטן}, כריכי הודו מרושלים, ו כריכי הודו מרושלים (מתכונים דומים).
הוראות
לחם ללא גלוטן עם הוראות רוזמרין
מערבבים את החומרים יבשים.
מערבבים עמילן תפוחי אדמה, קמח שקדים, קמח שיבולת שועל, קמח דוחן, שמרים יבשים פעילים, מסטיק xanthan, מסטיק גואר, מלח ים ורוזמרין במיכל גדול, sealable (או קערה גדולה.)
מערבבים את החומרים הרטובים. לעשות גם באמצע תערובת יבשה. להתחיל להוסיף את החומרים הרטובים לתוך הבאר, עובד את החומרים יבשים מהקירות של הבאר לתוך רטוב.
מערבבים עד שכל החומרים יבשים משולבים לתוך רטוב. הבצק יהיה מרקם רך, "מרושל".
תן לבצק לעלות. מכסים את המיכל באופן רופף עם מכסה או עם מטלית נקייה, להגדיר במקום חם, ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 2 שעות בהתאם טמפ מים ראשוני. וטמפרטורת החדר. לבצק העולה יהיה מרקם קרוב יותר ללחם המסורתי מאשר לבצק הראשוני.טופס
מתגלגל ולתת לעלות. שמן או גריז מחבת סדין. באמצעות ידיים רטובות, טופס בצק לתוך כדורי בייסבול בגודל, הצבת על 2 " בנפרד על מחבת גיליון. לאחר לחמניות נוצרות, לאפשר לעלות במשך 1 שעה במקום חם.מחממים תנור ל 500 F. הפוך ביצה לשטוף. בקערה קטנה, לנצח את הביצה ומים יחד עד בשילוב טוב.
מברשת רולס בעדינות עם ביצה לשטוף.
מניחים לחמניות בתנור ואופים במשך 20-25 דקות, או עד צמרות הם השחמה ויש לי תחתית חבטה מוצקה. זמני פנימי. צריך להיות לפחות 200 F.
בואו להתקרר לפחות 30 דקות, ואז לחתוך להשתמש כמו לחמניה עבור כוח המחץ טורקיה.טורקיה מרושל Joes כיוונים
להשרות את הבשר. בקערה גדולה לשלב טורקיה, בצל מתוק קצוץ, בייקון קצוץ, רוזמרין, שום, Piment D ' Espelette, רוטב ווסטרשייר, מלח ים, ופלפל שחור סדוק.
מערבבים לשלב היטב (ידיים נוטות לעבוד הכי טוב עבור ערבוב זה.) מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומניחים במקרר לפחות 1 שעה כדי להשרות (הלילה עדיף ביותר.)
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מחבת מעיל עם שמן זית, ולאחר מכן להוסיף תערובת בשר, מערבבים לשבור את הבשר, ומבשלים עד השחמה.מערבבים רסק עגבניות עד הבשר מצופה.
יוצקים מלאי וקטשופ. לאחר הנוזלים מתחילים להתבשל, להפוך את החום עד נמוך ומבשלים ולהפחית את הנוזל עד שהוא דומה מולסה דקה מעט, כ. 30 דקות. טעם לתיבול ולהתאים עם מלח ים, פלפל שחור, או Piment D ' Espelette, במידת הצורך.
מגישים על רולס רוזמרין עם ירקות מועדפים (mizuna או ארוגולה הן הבחירות האהובות עלינו.)