כריכי הודו עם פנים איטיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי כריכי ארוחת ערב טורקיה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, מרווה שפשף, טנדרלוין חזה הודו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: כריכי פרמיג'יאנה הודו עם בישולים איטיים, כריכי הודו עם פנים פתוחות, ו כריכי הודו עם פנים פתוחות, ברי ונקטרינה עם סלט ארוגולה.
הוראות
מניחים טורקיה ב 3-4 ליטר סיר איטי.
מפזרים מרווה. למעלה עם גראווי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
כ -10 דקות לפני ההגשה, מבשלים פירה לפי ההוראות עלעטיפה עבור 3 מנות.
הסר טורקיה מ cooker; מקום על חיתוך הלוח.
חותכים פרוסות הודו into1 / 4 אינץ'. מערבבים עופות תיבול ורוטב ווסטרשייר intogravy ב cooker.
מניחים 2 חתיכות טורקיה על כל פרוסת טוסט. למעלה עם 1/4 כוס מעוךתפוחי אדמה. רוטב כפית על תפוחי אדמה.