קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

כריכי הליבוט ים תיכוניים

כריכי הליבוט ים תיכוניים
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. כריכי הליבוט ים תיכוניים, כריכי הליבוט ים תיכוניים, ו הליבוט-סגנון ים תיכוני דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 450 מעלות F. מרססים תבנית אפייה קטנה או צלחת זכוכית עם תרסיס שמן צמחי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מתבלים את ההליבוט משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
הליבוטהליבוט
3
מניחים על תבנית אפייה טפטוף עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים עד הדג מבושל דרך פתיתי הבשר בקלות עם מזלג, 10 עד 15 דקות. להפריש להתקרר לחלוטין, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
עבור הלחם: מחבת גריל מחבת או מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
הסר חלק מהבצק מהחלק העליון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
מברשת לחתוך את הצדדים של הלחם עם שמן זית. גריל את הלחם עד הזהב, 1 עד 2 דקות, ולשפשף את השטח מבושל עם הצד לחתוך של השום.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
למילוי: בקערה בינונית, לשלב את המיונז, עגבניות מיובשות, בזיליקום, פטרוזיליה, צלפים, גרידת לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
9
בעזרת מזלג, פתית את הדגים המבושלים ולהוסיף למילוי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
מערבבים עד incorporated.
11
מניחים את המילוי על החצי התחתון של הלחם. למעלה עם ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
12
מוסיפים את החצי העליון של הלחם וחותכים ל-4 כריכים בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.