כריכי הליבוט ים תיכוניים
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. כריכי הליבוט ים תיכוניים, כריכי הליבוט ים תיכוניים, ו הליבוט-סגנון ים תיכוני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 450 מעלות F. מרססים תבנית אפייה קטנה או צלחת זכוכית עם תרסיס שמן צמחי. תניח בצד.
מתבלים את ההליבוט משני הצדדים במלח ופלפל.
מניחים על תבנית אפייה טפטוף עם שמן.
אופים עד הדג מבושל דרך פתיתי הבשר בקלות עם מזלג, 10 עד 15 דקות. להפריש להתקרר לחלוטין, כ -20 דקות.
עבור הלחם: מחבת גריל מחבת או מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הסר חלק מהבצק מהחלק העליון של הלחם.
מברשת לחתוך את הצדדים של הלחם עם שמן זית. גריל את הלחם עד הזהב, 1 עד 2 דקות, ולשפשף את השטח מבושל עם הצד לחתוך של השום.
למילוי: בקערה בינונית, לשלב את המיונז, עגבניות מיובשות, בזיליקום, פטרוזיליה, צלפים, גרידת לימון, מלח ופלפל.
בעזרת מזלג, פתית את הדגים המבושלים ולהוסיף למילוי.
מניחים את המילוי על החצי התחתון של הלחם. למעלה עם ארוגולה.
מוסיפים את החצי העליון של הלחם וחותכים ל-4 כריכים בגודל שווה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.