כריכי הליבוט עם רוטב טרטר חריף
כריכי הליבוט עם רוטב טרטר חריף עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 512 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל טחון, מלפפון חמוץ, מיונז קנולהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו סלט הליבוט עם רוטב טרטר לימון ופטרוזיליה, דג הליבוט מקלות עם שמיר-קלפר רוטב טרטר, ו כריכי דקר בגריל ברוטב טרטר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים במנה רדודה. לדלות דגים בתערובת קמח, מתנער עודף.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
בעוד דגים מבשלים, לשלב מיונז, להתענג, ופלפל אדום.
מורחים על תערובת מיונז כפית 1 מעל בצד לחתוך של כל חצי רול.
שכבה 2 פרוסות עגבניות, פרוסת בצל 1, ו פילה 1 על החלק התחתון של כל גליל; העליון עם החצאים העליונים של לחמניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.